Thursday, April 20, 2017

Ясны шөл


Бүхэл хонины ясыг нэгийг ч үлдээлгүй жижиглээд тогоонд чанаж шөлийг нь хандлахыг ясны шөл гэнэ. Яс ойролцоогоор 4 цаг буцалгаж гарсан тосыг нь дахин дахин авч ясны өнгийг цагаан болтол чанасны дараа ясаа авч шөлөө шүүгээд шөлөндөө шаардлагатай эм тангаа хийж зөөлөн буцалгаж өтгөрүүлнэ. өтгөрмөгц нь үрэл болгон салхитай сэрүүн газар хатаагаад бэлтгэсэн үрлээ хоолонд хийж идвэл хоол онцгой амттай болно.
Өвчтэй хүн үрлийг өглөө бүр орноосоо босохгүйгээр нэг сар уувал бөөр нуруу шархирах, чих шуугих, толгой эргэх өвчин эдгэнэ.

No comments:

Post a Comment

respiration systema